Beställ nya matavfallspåsar till flerbostadshus

Du som är fastighetsägare eller fastighetsskötare för flerbostadshus kan beställa nya matavfallspåsar via formuläret nedan. Du kan välja om du mot en avgift vill få matavfallspåsarna utkörda till dig, eller om du vill hämta dem kostnadsfritt på en returpunkt.

Fyll i alla uppgifter i formuläret så kommer du få nya påsar skickade till den uppgivna adressen inom fem arbetsdagar. Om du väljer att hämta påsarna på en returpunkt kan du hämta dem så snart du har fått ett bekräftelsemejl från oss.

I varje kartong finns det 12 st rullar med 8-literspåsar (anpassade till hushåll) eller 14 st 70-literspåsar (anpassade till verksamheter). Respektive rulle består av 50 st 8-liters eller 15 st 70-liter.

Avgiften för att få påsarna utköra till dig är 513 kr enligt 2023 års taxa.

Besök i företagsbil

Du som endast ska hämta matavfallspåsar kan göra det på alla våra returpunkter. På Returpunkt Åby kan du åka in på området, men tänk på att inte köra upp på rampen om du kommer i en företagsregistrerad lätt lastbil för då kommer företaget att faktureras. Om du bara vill hämta matavfallspåsar på någon av våra andra returpunkter hänvisar vi dig till att parkera utanför området och promenera in för att hämta påsarna.

Hyresgäst eller villaägare

Du som är hyresgäst kan höra av dig till din fastighetsägare för att få information om hur utdelning av påsar fungerar för just din fastighet.

Du som bor i villa kan hämta matavfallspåsar kostnadsfritt på returpunkten. Du kan också knyta en tom påse på handtaget till sopkärlet så lämnar vi en rulle till dig nästa gång vi tömmer dina sopor.

Tänk på att påsarna enbart ska användas till matavfall och ingenting annat.

Gör din beställning

Beställ matavfallspåsar till flerbostadshus via e-post till kundservice@nodra.se. Skicka med följande uppgifter:

  • Kundnummer/organisationsnummer
  • Kontaktuppgifter
  • Antal kartonger
  • Storlek på påsarna – 8 eller 70 liter
  • Vilken returpunkt du vill hämta påsarna på (Norrköping, Åby, Skärblacka, Krokek eller Östra Husby) eller om du vill ha dem utkörda mot en kostnad
  • Om du vill få påsarna utkörda till dig behöver du även ange leveransadress
  • Om du ska hämta påsarna på någon av våra returpunkter och kommer i en företagsregistrerad lätt lastbil behöver du även ange registreringsnummer

Dela sidan: