Returpunkter

I Norrköping kallar vi våra återvinningscentraler för returpunkter. Här kan du som är Norrköpingsbo lämna ditt sorterade grovavfall, elavfall och farliga avfall. Som företagare kan du också lämna en del avfall här och använder då ett företagskort. I anslutning till varje returpunkt finns det också en återvinningsstation där du kan lämna dina förpackningar och tidningar.

Adresser och öppettider

Här hittar du adresser och öppettider till våra returpunkter. Du kan också se avvikande öppettider vid röda dagar. Det finns en karta över varje returpunkt som kan hjälpa dig att förbereda ditt besök så att det går smidigt på plats.

Adresser och öppettider till våra returpunkter

Köp företagskort

Företag och organisationer betalar för besök på returpunkten genom att köpa ett företagskort. Kortet kostar 3 200 kronor exklusive moms och ger då rätt till 10 besök på valfri returpunkt.

Företagskort på returpunkterna

Att tänka på inför ditt besök

Här har vi samlat några tips inför ditt besök på någon av våra returpunkter.

Tips inför ditt besök

Vad kan jag lämna på en returpunkt?

För att förbereda dig inför ditt besök på returpunkten, titta gärna på vår lista över avfallsslag som vi tar emot och vad du kan behöva tänka på.

Det här kan du lämna på en returpunkt

Kostnaden ingår för privatpersoner

Du som bor, eller har fritidshus, i Norrköpings kommun får du alltså lämna avfall från ditt hushåll på returpunkten utan extra kostnad.

Avgifter och regler för avfall

Nodra Park

Vi ska bygga en ny smart returpunkt med fokus på återbruk och hållbarhet. Anläggningen Nodra Park blir även knutpunkten för vår avfallsverksamhet och en kreativ plats för att lära och utvecklas.

Nodra Park

Dela sidan: