Returpunkter

I Norrköping kallar vi våra återvinningscentraler för returpunkter. Här kan du som är Norrköpingsbo lämna ditt sorterade grovavfall, elavfall och farliga avfall. Som företagare kan du också lämna en del avfall här och använder då ett företagskort. I anslutning till varje returpunkt finns det också en återvinningsstation där du kan lämna dina förpackningar och tidningar.

Returpunkten i Norrköpings tätort var stängd under sommaren och har öppnat igen på en ny adress: Fridhemsvägen 7, vid korsningen till Fiskebyvägen. Läs mer i driftinformationen:

Den nya returpunkten i Norrköping har öppnat

Adresser och öppettider

Här hittar du adresser och öppettider till våra returpunkter. Du kan också se avvikande öppettider vid röda dagar.

Adresser och öppettider till våra returpunkter

Köp företagskort

Företag och organisationer betalar för besök på returpunkten genom att köpa ett företagskort. Kortet kostar 4 000 kronor och ger då rätt till 10 besök på valfri returpunkt.

Företagskort på returpunkterna

Att tänka på inför ditt besök

Här har vi samlat några tips inför ditt besök på någon av våra returpunkter.

Tips inför ditt besök

Vad kan jag lämna på en returpunkt?

För att förbereda dig inför ditt besök på returpunkten, titta gärna på vår lista över avfallsslag som vi tar emot och vad du kan behöva tänka på.

Det här kan du lämna på en returpunkt

Kostnaden ingår för privatpersoner

Du som bor, eller har fritidshus, i Norrköpings kommun får du alltså lämna avfall från ditt hushåll på returpunkten utan extra kostnad.

Avgifter och regler för avfall

Nodra Park

Vi ska bygga en ny smart returpunkt med fokus på återbruk och hållbarhet. Anläggningen Nodra Park blir även knutpunkten för vår avfallsverksamhet och planen är att den ska stå klar år 2023.

Nodra Park

Dela sidan: