Flerfamiljhus fotade nerifrån upp mot en blå himmel med vita moln

Fiber till flerbostadshus och företag

En bra vardag är uppkopplad. Vi värnar om att du ska ha en bra vardag här och nu, men också i framtiden. Att använda digitala verktyg och tjänster är för många lika självklart som rent vatten i kranen. Vi bygger fiber till privatpersoner och företag i Norrköpings kommun. Med vårt nät kan din fastighet möta framtidens alla tänkbara behov.

Vårt fibernät erbjuder hög kapacitet dygnet runt, där varje hyresgäst får förutsättningar att forma sin egen bredbandslösning. Framtiden kan även erbjuda effektiva lösningar med bland annat kameraövervakning, larm, interaktiv porttelefon/-tavla, fjärrövervakning av ventilation, temperatur eller vattenförbrukning med mera. När du ansluter din fastighet till vårt fibernät ingår att dina fastigheter kopplas samman, vilket kan underlätta för tjänster gällande drift och underhåll.

Fiber till alla

Vårt mål är att alla invånare i Norrköpings kommun ska ha tillgång till en stabil och framtidssäkrad bredbandsanslutning med hög kapacitet. När du väljer att ansluta din fastighet till vår fiber är du en del av visionen om ökad tillgänglighet och bättre förutsättningar för företag och boende i hela Norrköpings kommun.

Spara pengar med öppet nät

En snabb och stabil uppkoppling är en självklarhet för många företagare och fastighetsägare. Med vår fiber blir din fastighet mer attraktiv, du får chansen att öka din lönsamhet samtidigt som du erbjuds framtidens möjligheter.

Vårt öppna fibernät erbjuder en hög kapacitet dygnet runt, där varje hyresgäst får förutsättningar att forma sin egen bredbandslösning. Vår fiber erbjuder ett öppet nät med fri konkurrens bland tjänsteleverantörerna. Fri konkurrens innebär även på lång sikt pressade priser, vilket gör att de kan sänka sina kostnader för bredband, telefoni och tv.

Offert efter dina önskemål

Funderar du på att låta dagens och framtidens teknik flytta in i dina fastigheter eller företag? Välkommen att kontakta oss för mer information om vad vi kan erbjuda dig så skräddarsyr vi din anslutning.

Johnny Eriksson

Telefon: 011-15 36 58
E-post: johnny.eriksson@nodra.se

Bredband i lägenheten

Dela sidan: