Vattenavstängning Målaregatan, Hageby 27 september

Publicerad 23 september 2022 kl 09:36

På grund av ett arbete på ledningsnätet kommer vi att stänga av vattnet tisdag den 27 september mellan cirka kl. 16.00 och 21.00 för boende på:

  • Frejaregatan 1-15
  • Hagebygatan
    Ojämna nr: 182-186
  • Målaregatan 4
  • Putsaregatan 1-15
  • Sotaregatan 1-16
  • Svetsaregatan 20-33

Tappa gärna upp vatten i en hink eller i kastruller innan avstängningen om du behöver vatten under tidsperioden. Det går bra att hälla vatten i toaletten.

När vattnet återkommer kan det vara missfärgat. Det är inte farligt och försvinner om du spolar i kranarna en stund. Undvik att tvätta dina kläder innan vattnet åter är klart. Öppna kranarna lite försiktigt efter avstängningen eftersom det kan finnas luft i ledningarna.

Vi ber om ursäkt för de eventuella problem som avstängningen medför.

Få SMS vid driftstörningar

Vi skickar ett SMS till boende i berört område vid alla planerade driftstörningar. SMS:et når dig som har ett mobilnummer registrerat på en adress i det aktuella området.

Om ditt mobilnummer är oregistrerat eller är registrerat på en annan adress eller ett företag, nås du inte av våra SMS-utskick. Du kan i så fall på egen hand lägga till ditt mobilnummer till vår utskicksdatabas. Detta mobilnummer kommer inte att registreras någon annanstans och får enbart användas för att informera om våra driftstörningar som rör vatten, avfallshämtning och bredband.

Få driftinformation via SMS

Du kan också få driftinformation för ett eller flera valda områden via vår app.

Ladda ner vår app

Mer driftinformation

Dela sidan: