Nodra byter etiketter på sopkärlen i Svärtinge under hösten

Publicerad 6 september 2023 kl 11:15

Nodra kommer att byta adressetiketter på alla sopkärl i Svärtinge under hösten. I samband med det sätter vi även in nya klisterdekaler så att alla kärl har dubbla klisterdekaler.

Arbetet innebär att vi behöver komma in på tomten för att nå kärlen. Du behöver inte ställa fram kärlen, men om de står gömda vänligen ställ fram dem så att de syns. Vill du inte att vi beträder din tomt ber vi dig att dra fram kärlen till tomtgräns.

Arbetet pågår onsdagar och fredagar, från och med vecka 37 och under hösten. Arbetet görs i etapper. Du kommer att få ett sms när arbetet påbörjas, och ett nytt sms när etappen är färdig. Sms:et når dig som har ett mobilnummer registrerat på en adress i det aktuella området.

Få SMS vid driftstörningar

Vi skickar ett SMS till boende i berört område vid alla planerade driftstörningar. SMS:et når dig som har ett mobilnummer registrerat på en adress i det aktuella området.

Om ditt mobilnummer är oregistrerat eller är registrerat på en annan adress eller ett företag, nås du inte av våra SMS-utskick. Du kan i så fall på egen hand lägga till ditt mobilnummer till vår utskicksdatabas. Detta mobilnummer kommer inte att registreras någon annanstans och får enbart användas för att informera om våra driftstörningar som rör vatten, avfallshämtning och bredband.

Få driftinformation via SMS

Mer driftinformation

Dela sidan: