Vilka tider är det lugnast på Returpunkt Åby?

Publicerad 21 juli 2021 kl 09:27

Uppdatering 26 juli 2021: Nu finns en uppdaterad bild som visar besöken på Returpunkt Åby under vecka 29. Du hittar den under fliken Åby på sidan om Returpunkternas adresser och öppettider:

Adresser och öppettider till våra Returpunkter

21 juli 2021: Utifrån mätning av antalet fordon på rampen på Returpunkt Åby har vi tagit fram en bild där du kan se vilka tider under vecka 28 som det var som lugnast och när det var som mest besökare. Så att du som behöver besöka Returpunkten i Åby kan planera ditt besök för att undvika trängsel och långa köer.

Lugnast är det tidigt på morgonen och även på kvällen innan stängning. Undvik att åka vid lunchtid då är det som mest besökare varje dag. Måndagar, tisdagar och fredagar är de dagar i veckan som det är mest besök. På tider som vi kallar “normala förhållanden” kan det förekomma köer men det flyter ändå på utan för mycket trängsel.

Grafik som visar vilka tider som är det är bäst att besöka returpunkt Åby, vilket är främst på morgonen och kvällen. Mitt på dagen vid lunchtid är det som mest besökare. Veckodagarna måndag, tisdag och fredag är det mest besökare.

Grafiken baseras på mätningar av antal fordon på rampen på Returpunkt Åby under vecka 28 och kommer att uppdateras om nya mätningar visar andra besöksmönster.

Du hittar den även på sidan med adresser och öppettider under fliken Åby.

Adresser och öppettider till våra Returpunkter

Mer driftinformation

Dela sidan: