Har du fått erbjudande om att efteransluta dig till vårt öppna nät?

Publicerad 18 februari 2019 kl 15:56

Grattis, då är du del av vår kampanj för att förtäta Norrköpings kommun med fiber!

Passa på att skicka in din beställning innan 30 april för att ta del av vårt erbjudande med fiberanslutning för 24 000 kr. Den 1 maj 2019 höjer vi priset för en efteranslutning till 29 000 kr.

I vissa närområden kommer vi att finnas på plats i början på april för att svara på dina frågor om hur fiberanslutningen går till. Har du tappat bort brevet så du inte vet var eller när vi kommer att vara på plats i just ditt område? Ingen fara, du hittar våra mötesplatser längre ner på sidan.

Vi hjälper dig med det praktiska

Våra installatörer kommer att göra hembesök hos alla våra nya kunder för att säkerställa att man får sin anslutning på rätt plats i huset. När den 30 april har passerat kommer vår installatör att påbörja hembesöken hos de nya kunderna. Vid hembesöket går man igenom var i huset dosorna ska placeras. Under besöket markerar även installatören grävsträckan på tomten, för att du ska slippa vara hemma när grävningen utförs.

Vi gräver kostnadsfritt den kortaste vägen på tomten, från vår anslutningspunkt vid tomtgränsen fram till husfasaden. I grävningen ingår grov återställning vilket innebär att schakten läggs igen och ytan jämnas till. Du ansvarar sedan själv för att lägga matjord, så gräsfrö och lägga tillbaka plattor.

Installation av fibern

Vid installationstillfället borrar våra installatörer hål i husfasaden och monterar dosorna på överenskommen plats. När installatören är klar och har lämnat ditt hem kan du börja använda din fiber. På vår portal www.nodra.zmarket.se kan du se alla de leverantörer som finns i vårt nät och vilka tjänster de erbjuder till vilket pris. Du kan mixa tjänster och leverantörer som du vill och på så sätt skapa din egen bredbandslösning.

Vår ambition är att installera alla våra kampanjkunder senast vid årsskiftet 2019/2020.

Saknar du anslutningspunkt vid din tomtgräns?

Ett fåtal av de som har fått del av erbjudandet saknar en anslutningspunkt vid sin tomtgräns. Den som saknar vår fiberslang vid sin tomtgräns kommer vi erbjuda grävning fram till tomtgränsen mot en avgift, för att sedan gräva den kortaste sträckan på tomten kostnadsfritt. Om du är osäker på om du är en av de få som kommer behöva komplettera grävningen fram till din tomtgräns är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Här kan du träffa oss

ICA Supermarket Eneby Tisdag 2 april kl. 16:00-19:00
ICA Supermarket Skärblacka Torsdag 4 april kl. 16:00-19:00
ICA Supermarket Smedby Tisdag 9 april kl. 16:00-19:00
Coop Åby Onsdag 10 april kl. 16:00-19:00
Coop Krokek Torsdag 11 april kl. 16:00-19:00

 

Till nyhetslistan

Dela nyheten:

Senaste nyheterna

Se fler nyheter