Jobba hos oss

När du jobbar på Nodra är du en av de som ser till att Norrköping verkligen fungerar, lever och växer. För att kunna göra det är det viktigt att vi som arbetar här mår bra, trivs och utvecklas i vår egen vardag. Gemensamt bidrar vi till ett smart och hållbart samhälle. Idag och i framtiden.

Vi vill att våra kunder ska ha en bra vardag. Vi ser till att de har ett stabilt bredband, rent vatten i kranen, att avloppsvattnet renas och att avfallet tas om hand. Vi är 150 medarbetare som varje dag, året om, ser till att viktiga funktioner i samhället fungerar på ett bra och hållbart sätt. Vill du också bidra till bra vardagar och ett hållbart samhälle? Välkommen till Nodra.

Älska vardagen.
Jobba för framtiden.

Porträttfoto på vd Henrik PetersonFöretag är ofta noga med service på maskiner och fordon. Vi behöver också serva och ta hand om oss människor.Henrik PetersonVD

Mitt Nodra - möt några av våra medarbetare

Drifttekniker vid ett instrument på vattenverket

Haita, drifttekniker

Haita tycker att hon har världens viktigaste jobb. Hon ser till att Norrköpingsborna har rent vatten i sin kran varje dag

Två personer står vid en bassäng på reningsverket

Jonas, projektledare

Jonas trivs med att inte har en fast arbetsplats. Hans arbetsplats är där han behövs för dagen, på något av våra verk eller på kontoret.

Emma i ett laboratorium

Emma, utredningsingenjör

Emma har en skön variation av arbetsuppgifter. Hennes jobb handlar om att hitta lösningar för en smartare rening av vårt avloppsvatten.

Lediga tjänster

Just nu har vi inga utannonserade tjänster men det går bra att lämna en generell intresseanmälan.

Till rekryteringskonsulter och annonsförsäljare

Vi förbereder våra mediaval noga inför varje rekrytering. Vi köper inte tjänster eller annonser under en pågående rekrytering varför vi undanber oss sådana kontakter.

Dela sidan: