Jobba hos oss

Nodra AB är det kommunala bolaget som varje dag, dygnet runt, vill bidra till en bra vardag för våra kunder och en hållbar utveckling i Norrköping.

Vi arbetar för att alla ska ha tillgång till ett stabilt bredband, rent vatten i kranen, att avloppsvattnet renas innan det släpps ut i naturen och att avfallet tas om hand på ett hållbart och effektivt sätt.

Tillsammans skapar vi bra vardagar, om och om igen.

Vi kan erbjuda dig

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en spännande bransch där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete, din arbetsmiljö och din arbetsdag. På Nodra arbetar vi aktivt för att våra medarbetare ska trivas och att alla ska känna att de har utvecklande och engagerande arbetsuppgifter. En hjälpsam, trevlig och öppen atmosfär är något som kännetecknar både oss som bolag och branschen i stort.

Vi kan även erbjuda dig företagshälsovård med regelbundna hälsoundersökningar, ersättning för friskvårdsaktiviteter, träning, samt generös inställning till kompetensutveckling.

Det är viktigt för oss att våra medarbetare har en god balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Flexibla arbetstider och arbetstidsförkortning ger dig möjlighet att planera din arbetstid.

Till rekryteringskonsulter och annonsförsäljare

Vi förbereder våra mediaval noga inför varje rekrytering. Vi köper inte tjänster eller annonser under en pågående rekrytering varför vi undanber oss sådana kontakter.

Dela sidan: