Jobba hos oss

När du jobbar på Nodra är du en av de som ser till att Norrköping verkligen fungerar, lever och växer. För att kunna göra det är det viktigt att vi som arbetar här mår bra, trivs och utvecklas i vår egen vardag. Gemensamt bidrar vi till ett smart och hållbart samhälle. Idag och i framtiden.

Vi vill att våra kunder ska ha en bra vardag. Vi ser till att de har ett stabilt bredband, rent vatten i kranen, att avloppsvattnet renas och att avfallet tas om hand. Vi är 170 medarbetare som varje dag, året om, ser till att viktiga funktioner i samhället fungerar på ett bra och hållbart sätt. Vill du också bidra till bra vardagar och ett hållbart samhälle? Välkommen till Nodra.

Älska vardagen.
Jobba för framtiden.

Logtyp för Great Place To Work med texten Certifierad feb 2021-jan 2022

Vi är ett “Great Place To Work”

Nodra är certifierad av Great Place to Work®, som varje år undersöker arbetsplatskulturen för 11,5 miljoner medarbetare i 90 länder. Bakom studierna ligger 30 års forskning om vad som utmärker en bra arbetsplats.

Vi är ett Great Place To Work

Porträttfoto på vd Henrik PetersonFöretag är ofta noga med service på maskiner och fordon. Vi behöver också serva och ta hand om oss människor.Henrik PetersonVD

Mitt Nodra - möt några av våra medarbetare

Drifttekniker vid ett instrument på vattenverket

Haita, drifttekniker

Haita tycker att hon har världens viktigaste jobb. Hon ser till att Norrköpingsborna har rent vatten i sin kran varje dag

Emma i ett laboratorium

Emma, utredningsingenjör

Emma har en skön variation av arbetsuppgifter. Hennes jobb handlar om att hitta lösningar för en smartare rening av vårt avloppsvatten.

Foto: En kvinna som står inomhus. Hon har på sig en röd polotröja och ler.

Emma, processansvarig

Emmas tidigare erfarenheter inom sälj och idéförsäljning bidrog till att hon sökte en ny tjänst som säljkoordinator hos oss. Idag är Emma processansvarig och arbetar med våra sidoordnade affärer och verksamheter.

En kvinna sitter vid ratten i en sopbil.

Anneli, miljöarbetare

Anneli är miljöarbetare och arbetar med att tömma avfallskärl. Anneli tycker om att arbeta utomhus och träffa trevliga kunder.

Kvinna sitter ner, tittar in i kameran

Helena, projektledare

Helena arbetar som projektledare vid byggnation av vatten- och avloppsledningar. Arbetet som projektledare är roligt och utmanande.

Bilden visar en man som står i arbetskläder. Mannen tittar in i kameran och ler.

David, underhållsingenjör

David ser till att dricksvattenledningsnätet i Norrköping fungerar.

En kille står inomhus och lutar sig mot ett räcke, han ler.

Niclas, utredningsingenjör VA

Niclas arbetar med komplexa och spännande uppdrag.

En man står inomhus i en korridor och ler mot kameran

David, underhållsingenjör

David har utmanande uppgifter och tycker om att utvecklas.

Viktoria Hedberg, mätaransvarigNodra är en VA-verksamhet som är i framkant. Det har jag förstått sedan innan men det är kanske också något som har klarnat lite till under min utbildningstid.Viktoria HedbergMätaransvarig på Nodra och studerar samtidigt till vatten- och miljötekniker

Till rekryteringskonsulter och annonsförsäljare

Vi förbereder våra mediaval noga inför varje rekrytering. Vi köper inte tjänster eller annonser under en pågående rekrytering varför vi undanber oss sådana kontakter.

Dela sidan: