Artiklar

Nodra arbetar ständigt med att bli en bättre arbetsplats. Här samlar vi artiklar som berättar lite mer om våra ambitioner och vad vi jobbar med för att utvecklas som leverantör, organisation och arbetsgivare.

Porträttfoto på vd Henrik Peterson

En bra vardag på jobbet

Medarbetarna är grundbulten i vår verksamhet och bolagets viktigaste resurs. För att kunna genomföra vårt uppdrag är det viktigt att vi som arbetar här mår bra, trivs och utvecklas i vår egen vardag. Vår VD, Henrik Peterson, berättar om hur han ser på hälsa, ledarskap och meningsfullhet.

Porträttbild på Helena i en gul jacka med Nodras logotyp på

”Vi siktar mot 50 procent``

På Nodra har vi en hög andel kvinnliga chaufförer redan idag. Hela 29 procent av våra lastbilschaufförer på avfallsinsamlingen är kvinnor, jämfört med snittet i Sverige på 7 procent. - Men vi siktar mot 50 procent, säger Helena Johansson, gruppchef på avfallsinsamlingen på Nodra.

Logtyp för Great Place To Work med texten Certifierad feb 2021-jan 2022

Vi är ett “Great Place To Work”

Nodra är certifierad av Great Place to Work®, som varje år undersöker arbetsplatskulturen för 11,5 miljoner medarbetare i 90 länder. Bakom studierna ligger 30 års forskning om vad som utmärker en bra arbetsplats.

Viktoria Hedberg, mätaransvarig

Viktoria studerar samtidigt som hon jobbar på Nodra

För Nodra är det viktigt att medarbetarna kan utveckla sin kompetens och på så sätt bidra till vår gemensamma framgång. Viktoria Hedberg jobbar med hantering av vattenmätare på Nodra. Samtidigt pluggar hon nu till Vatten- och miljötekniker. Hon har även valt att söka praktikplats hos Nodras projektledare.

Dela sidan: