Artiklar

Nodra arbetar ständigt med att bli en bättre arbetsplats. Här samlar vi artiklar som berättar lite mer om våra ambitioner och vad vi jobbar med för att utvecklas som leverantör, organisation och arbetsgivare.

Porträttfoto på vd Henrik Peterson

En bra vardag på jobbet

Medarbetarna är grundbulten i vår verksamhet och bolagets viktigaste resurs. För att kunna genomföra vårt uppdrag är det viktigt att vi som arbetar här mår bra, trivs och utvecklas i vår egen vardag. Vår VD, Henrik Peterson, berättar om hur han ser på hälsa, ledarskap och meningsfullhet.

Visionsbild över inre hamnen

Jobba med samhällsbyggnad i Norrköpings kommun

Det är en spännande tid just nu i Norrköping med många stora omvandlingsprojekt. Det kräver bra samarbete och rätt kompetenser inom hela samhällsbyggnadsprocessen. Om du inte hittar ett jobb hos oss på Nodra just nu vill vi tipsa om att kommunen har många spännande roller. Tillsammans bygger vi dagens och framtidens Norrköping. Vill du vara med?

Logtyp för Great Place To Work med texten Certifierad feb 2021-jan 2022

Vi är ett “Great Place To Work”

Nodra är certifierad av Great Place to Work®, som varje år undersöker arbetsplatskulturen för 11,5 miljoner medarbetare i 90 länder. Bakom studierna ligger 30 års forskning om vad som utmärker en bra arbetsplats.

Viktoria Hedberg, mätaransvarig

Studier gav möjlighet till ny roll på Nodra

För Nodra är det viktigt att medarbetarna kan utveckla sin kompetens och på så sätt bidra till vår gemensamma framgång. Viktoria Hedberg har jobbat med hantering av vattenmätare på Nodra, samtidigt som hon under de senaste två åren har pluggat till vatten- och miljötekniker. Nu har hon bytt tjänst och jobbar som drifttekniker hos oss.

Bilden visar tre glada personer som sitter runt ett bord.

Förmåner för Nodras anställda

På Nodra tycker vi att det är viktigt att medarbetarna mår bra, trivs och utvecklas i vardagen. När du arbetar hos oss får du möjlighet till flera olika förmåner. Här nedan ser du några av dessa.

Dela sidan: