Förmåner för Nodras anställda

På Nodra tycker vi att det är viktigt att medarbetarna mår bra, trivs och utvecklas i vardagen. När du arbetar hos oss får du möjlighet till flera olika förmåner. Här nedan ser du några av dessa.

Porträttfoto på vd Henrik Peterson
"Medarbetarna är Nodras viktigaste resurs. De är grundbulten för att vi ska kunna uppfylla vårt uppdrag, för att vi ska kunna leverera. Om medarbetarna inte mår bra kommer inte bolaget att utvecklas på ett bra sätt."
Henrik Peterson
VD Nodra AB

Några av våra förmåner

 • Arbetstidsförkortning

  Bolagets anställda har enligt arbetstids- och flextidsavtalet 54 timmars arbetstidsförkortning per år.

 • Kompetensutveckling

  Hos oss är det viktigt att alla har en individuell utvecklingsplan för att främja kompetensutveckling.

 • Friskvårdsförmån & friskvårdstimme

  Som anställd har du möjlighet att utnyttja både upp till 2500 kronor i friskvård varje år, och samtidigt ha möjlighet att träna på arbetstid en friskvårdstimme i veckan.

 • Semester med möjlighet till fler semesterdagar

  Som medarbetare på Nodra får du fler semesterdagar ju äldre du blir. Dessutom har du möjlighet att byta semesterdagstillägget till betalda lediga dagar och få mer tid för vila och återhämtning.

“Det är också viktigt att vi har roligt tillsammans. Och att vi är öppna och hjälpsamma mot varandra. En skön atmosfär på jobbet gör att jag löser mina uppgifter lättare.”

Utöver förmånerna har Nodra även en trivselgrupp som anordnar aktiviteter som alla bolagets medarbetare har möjlighet att delta på, till exempel biobesök, bowlingskvällar eller afterworks. Dessutom anordnas friskvårdsaktiviteter där vi provar på nya sporter, spelar innebandyturneringar eller springer lopp tillsammans.

Under arbetstid ordnar vi kreativa möten för alla på bolaget för att tillsammans lösa olika utmaningar i verksamheten. Två gånger om året samlar vi alla medarbetare en dag och får föreläsningar och umgås.

Dela sidan: